Året der gik

Dyrenes Alliance havde en bod på Ungdommens Folkemøde, hvor de talte med unge om fisks vilkår

Vi kæmper videre - til alle dyr er frie

Vi er ikke bange for at sige det: 2022 har været et helt vildt år, på så mange måder. Faktisk så vildt, at vi har alt for mange højdepunkter, som vi vil dele med jer.

En af de ting, vi må nævne, er KyllingeKampen. Kampagnen har kørt i flere år, og hvert år redder vi flere dyr. I år droppede Rema1000 turbokyllingerne. Det er en kæmpe sejr for dyrene, som vi har arbejdet længe for. Vi anerkender og fejrer alle jer, der har lagt tid, kræfter og energi i, at det skulle lykkedes. Tak, for det i gør for dyrene. Når vi går ind i det nye år, er kæmpen ikke slut. Vi går stadig på gaderne i vind og vejr, og kæmper for at Coop skal droppe turbokyllingerne. Men, hvis der er noget, som 2022 har vist, er det, at vi ikke giver op. Og danskerne er enige i vores budskab. Bare i 2022 skrev mere end 10.000 personer under på, at Coop skal følge Rema1000s fodspor, og droppe turbokyllingerne!

Aktivister demonstrerer mod Coop - drop turbokylling

Frie vinger og frie finner

I 2022 har vi løftet sløret for et længe ventet projekt: Fiskekampagnen “Frie Finner”! Selvom selve kampagnen ikke er skudt i gang endnu, har vi i 2022 fået en dygtig fuldtidsansat kampagnemedarbejder. Hun har researchet, lagt strategi og i skrivende stund, er hun i gang med at planlægge lanceringen af fiskekampagnen d. 7. januar. Vi kan ikke vente med at se, hvad der kommer til at ske i 2023. Du kan læse mere om fisk her.

Grafisk billede af banner for fiskekampagnen Frie Finner

Demonstrationer mod pels

Er pels ikke ved at være fortid? Åbenbart ikke, hvis det skal være op til politikerne. Minkavl er nemlig blevet gjort lovligt igen, og vi fatter ikke hvorfor. I 2022 har vi kæmpet hårdt for at stoppe pelsavl, med demonstrationer over hele landet og til folketingets åbningsdag. Og vi er blevet hørt. Vi er nemlig kommet i landsdækkende medier, som både har dækket vores pels-aktioner, og andet aktivisme for dyrene! Læs mere om pels her.



Vi er flere og flere, der gør mere og mere

Og nu til nogle helt vilde tal, og indsigt i det, der sker backstage. I 2022 er der nemlig 1000 personer, der har valgt at blive medlem i Dyrenes Alliance - og yderligere, er der rigtigt mange, der har valgt at blive superstøttere! Det er helt vildt fantastisk at se, hvor mange mennesker, der vil gøre en forskel for dyrene. Og vi kan helt klart mærke, hvordan der sker noget stort i vores forening og i bevægelsen. Vores team er vokset, så vi kan gøre en endnu større forskel! Vi har fået to nye fuldtidsansatte, førnævnte kampagnemedarbejder, Louise, en landskoordinator, Maria, og ny forperson i bestyrelsen, Victoria.

Vi stræber efter at blive mere effektive, og redde flere dyr. Derfor har vi i 2022 været til konferencer for dyrerettigheder, afholdt og deltaget i workshops og FOKUS-weekend.

Dyrenes Alliance til CARE

Dyrenes Alliance til CARE 2022 i Polen

Vi har lavet aktivisme til de helt store festivaler, som Roskilde Festival, Folkemødet, Northside og mange flere. Vi har holdt 750 begivenheder på landsplan!!! Det er mere end to om dagen i gennemsnit! Vi er uden tvivl nået ud til hundredetusindvis af personer - som er blevet oplyst om dyrenes forhold eller plantebaseret mad. Næsten hundrede aktivister har også bestilt gratis aktivisme materiale fra vores hjemmeside - det er fedt at se, hvor meget I gør for dyrene.


Til sidst, er der ikke meget mere at sige, end: TAK!

Vi kan ikke understrege nok, at vi er så glade for alt det, I gør for dyrene.

Det er så tydeligt at se, at der sker en forskel i samfundet. Flere og flere spiser vegansk, flere får øjnene op for dyrenes lidelse, og flere har mod på at gøre en forskel.
Vi håber, at du vil være med til at gøre 2023 til et endnu bedre år for dyrene!

Vorherige
Vorherige

Ungdomsforening lancerer ny kampagne for fisk: “Vi stopper ikke, før alle fisk er frie”

Nächster Punkt
Nächster Punkt

Årets udfordring - for klimaet, dyrene og dig