CARE 2022

I år sendte Dyrenes Alliance en gruppe af sted på studietur til Warszawa for at deltage i Europas førende dyrerettighedskonference CARE. Katrine fra Dyrenes Alliance Slagelse har skrevet følgende blogindlæg, hvor hun fortæller om sine oplevelser på CARE.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kan gøre den størst mulige forskel for dyrene og deltage i spændende uddannelsesmuligheder både i Danmark og i udlandet, så bliv frivillig hos Dyrenes Alliance!

Gruppebillede af medlemmer fra Dyrenes Alliance til konferencen CARE i Polen

Kom med DA til udlandet!

Hvert år tager DA’s medlemmer på ture til udlandet, for at styrke aktivister, fællesskabet og netværket til internationale organisationer.

Forestil dig en verden hvor alle spiser vegansk, hvor alle arbejder for at mindske flest muligt dyrs lidelser. Forestil dig at du befinder dig i et auditorium hvor du kan lære fra nogle af de mennesker der har været længst i dyrerettighedsbevægelsen… Du er nu til CARE.

I år var der stort fokus på optimering og dyrevelfærdskampagner. L214 fra Frankrig viste en imponerende og inspirerende præsentation af deres kamp mod opdræt af turbokyllinger, som bl.a bestod i et mobilt showroom af en kyllingestald i en lastbil og burgerbokse med grafiske overraskelser i. Der var også god mulighed for at optimere sin organisation og lederevner, og med et rigtig godt oplæg om public speaking/offentlige taler og kommunikation, så var der også noget at komme efter for gadeaktivisten.

Billede fra et oplæg om fisk

Et snapshot fra et af de mange inspirerende foredrag, vi så.

Programmet på CARE var presset med alle de gode oplæg, så det var med at minde sig selv om at holde pauser indimellem, så der også var energi til de skønne middage som os fra Dyrenes Alliance holdt på forskellige restauranter. Det var hyggeligt at møde DA’ere fra hele Danmark og opleve hvor mange vi egentlig er, få nye venner og blive inspireret af de andre lokalforeninger. Middagene bød på vidt forskellige kulinariske verdenshjørner. Victoria og Jason havde virkelig udvalgt gode steder til os: Fra et lille mexicansk sted, til fade af vegansk sushi, til The Botanist hvor man rigtig ku’ føle sig som jetset og spise lækre europæiske retter.

Medlemmer fra Dyrenes Alliance spiser vegansk sushi efter konference

Vegansk sushi efter en lang og dejlig dag med foredrag

Samtaler er ofte ekstra gode når man flytter fødderne efter en lækker middag, og Warszawa er en spændende blanding af nyt og gammelt, så gåturene var også en oplevelse i sig selv. Langs med den store flod der skærer igennem Warszawa er der lavet en fed strandpromenade med barer i bedste street stil, af containere og strandstole. Her festede vi om aftenen med de andre seje ildsjæle fra hele verden. Vi fik vendt verdenssituationen og delt aktivistiske anekdoter. Her er så mange gode mennesker at få inspiration fra! Nogle er startet for nylig i dyrerettighedskampen og kommer med al energien og smittende motivation og andre bidrager med mange års gode og dårlige erfaringer. Uanset hvad er man omgivet af søde mennesker, med spændende input og et brændende hjerte for dyrene.

Vorherige
Vorherige

Völlig inakzeptabel, schrecklich und rückständig: Regierung will Nerzzucht fortsetzen

Nächster Punkt
Nächster Punkt

Fish Advisory Board