Vi har underskrevet Plant Based Treaty - og her er hvorfor du også bør gøre det

🌱✨ Dyrenes Alliance er nu stolte støttere af Plant Based Treaty, og vi opfordrer alle til at slutte sig til os i denne vigtige bevægelse ✨🌱

Hvad er Plant Based Treaty?

Plant Based Treaty blev lanceret i 2021 som et supplement til Parisaftalen fra 2015. Traktaten har til formål at stoppe nedbrydningen af kritiske økosystemer forårsaget af dyrelandbrug og fremme et skift til sundere, bæredygtige plantebaserede kostvaner.

Individer, grupper, virksomheder og byer, der støtter Plant Based Treaty, udtrykker deres støtte til, at nationale regeringer skal samles for at forhandle en global Plant Based Treaty med 40 forslag, som tager udgangspunkt i tre kerneprincipper beskrevet nedenfor:

De tre kerneprincipper

Stop katastrofen: Vi stopper udvidelsen af dyrelandbrug for at beskytte skove og biodiversitet.
Omlægning: Vi fremmer plantebaserede fødevaresystemer og støtter bæredygtige landbrugsmetoder.
Genopretning: Vi genopbygger skadede økosystemer og genetablerer naturlige levesteder.

Hvorfor har vi underskrevet?

Mad står for en tredjedel af alle drivhusgasudledninger. Selv hvis vi stoppede al brug af fossile brændstoffer i dag, ville madudledninger alene sende temperaturerne over 1,5C-målet i Parisaftalen. Vi tror på, at en plantebaseret livsstil ikke kun er godt for vores planet, men også for vores sundhed. Ved at træffe bevidste valg og sammen skrive under kan vi påvirke til større forandring og redde en masse dyr for et liv bag tremmer og som produkter.

Skriv under sammen med andre

Slut dig til mere end 140.000 enkeltpersoner, 3000 organisationer og virksomheder samt 30 byer, herunder Edinburgh og Amsterdam, som allerede har underskrevet Plant Based Treaty. Det er hurtigt, gratis og nemt at underskrive traktaten.

Besøg plantbasedtreaty.org for at underskrive og blive en del af bevægelsen!

Kendte støttere

Plant Based Treaty har støtte fra berømtheder som Sir Paul McCartney og hans døtre Stella og Mary, IPCC-forskere, nobelprismodtagere og mere end 700 politikere.

Sammen skaber vi forandring

Sammen kan vi skabe en verden, hvor dyr lever frit, vores miljø trives, og sundhed blomstrer. Følg med på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid, og lad os sammen skabe en grønnere verden! 🌿🌎

#PlantBasedTreaty #Bæredygtighed #GrønFremtid #Plantebaseret #Miljøvenlig #SundLivsstil #Klimaforandringer #Biodiversitet #DyrenesAlliance

Lars Corvinius Olesen, presseansvarlig og digital koordinator

Lars tager imod pressehenvendelser og koordinerer vores digitale tilstedeværelse.

Nächster Punkt
Nächster Punkt

Dansk Speciesisme: Forstå den underliggende tankestruktur bag dansk animalsk fødevareindustri