Nyt fra Landsforeningen: Velkommen til ny forperson i bestyrelsen

Enstemmig afstemning: Victoria er ny forperson

D. 30. november afholdt vi en ekstraordinær generalforsamling i Dyrenes Alliance – der er sket noget stort i Dyrenes Alliance! Victoria Santos, som i flere år har arbejdet for dyrene, blev stemt ind som nyt bestyrelsesmedlem i Dyrenes Alliances Landsforening. Og ikke nok med det, så var det alle deltagerne, der stemte for.  

Vi kan slet ikke beskrive, hvor begejstrede vi er. Victoria, som bl.a. har været Vicegeneralsekretær hos Dyrenes Alliance, besluttede i oktober at forlade Kontoret. Men hendes nye position som bestyrelsesforperson betyder, at hun kommer til at spille en endu større rolle for vores forening, og vi stadig kommer til at se meget til hende.

Dyrenes Alliance på Ungdommens folkemøde. Forpersonen er igang med at tale med unge om fisks vilkår

Her ses vores nye forperson, Victoria, i aktion i Dyrenes Alliances bod på Ungdommens Folkemøde i september.

En forening i udvikling

I Dyrenes Alliance er vi stolte af, at være en forening, der konstant udvikler sig, og byder ideer og forbedringer velkommen med åbne arme. Vores formål er at gøre den største forskel for dyrene, og samtidig skabe det bedst mulige fællesskab for unge. På den ekstraordinære generalforsamling drøftede vi derfor også, hvordan vi kan optimere vores mission, vision og værdier. Det er noget vi kommer til at kigge nærmere på i det nye år, og som du kan få indflydelse på, hvis du lægger inde med nogle gode ideer.

Afslutningsvis, vil vi sige tak til alle dem, der dukkede op til den ekstraordinære generalforsamling.

Vi ses til generalforsamling igen til foråret!

Vorherige
Vorherige

En glædelig vegansk jul

Nächster Punkt
Nächster Punkt

Dyrenes Alliance på Plant Based Expo 2022