Liebe Christiansborg: Verbietet die Nerzzucht dauerhaft!

Aktivisme på Christiansborg

På Folketingets åbningsdag var Dyrenes Alliance på Christiansborg for at møde vores politikere ansigt til ansigt og krævede et permanent forbud mod minkavl i Danmark. Vores aktivister lod dem vide, at mink ikke skal tvinges til at lide for "modens" skyld.

Og det var ikke kun de mange forbipasserende politikere, der lagde mærke til vores demonstration, men også medier som DR, TV2 og Jyllands Posten som dækkede aktionen.

Mink har brug for plads og ret til frihed

Mink er aktive, solitære rovdyr, som aldrig kan trives i fangenskab. I naturen er de enspændere og kan holde territorier op til 2,5 km2, som de ikke deler med andre voksne mink. De er aktive, nysgerrige og opfindsomme dyr. De har svømmehud og bruger en stor del af deres tid i vand. Minken jager både til lands og til vands. Alt sammen forhold, som ikke kan imødekommes på minkfarmene.

I øjeblikket er minkavl kun midlertidigt forbudt frem til 2023. Men herefter kan vi risikere, at millioner af mink igen skal lide i burene. Derfor er det afgørende at presse på for at få vedtaget et permanent forbud.

Hvad du kan gøre

Hvis du er enig med os i, at avl og drab af mink for deres pels bør forbydes permanent, så skriv under på vores underskriftsindsamling ved at besøge DropPels.dk.

Og hvis du er klar til at gøre endnu mere for at hjælpe dyr, der bruges for deres pels og skind, kan du overveje at blive aktiv i DA og/eller give et bidrag i dag.

Du kan finde flere oplysninger om pels og de dyr, der bliver dræbt for at producere det, her - eller læse et debatindlæg om politikernes manglende vilje til at forbyde minkavl her.

Vorherige
Vorherige

Historisk ny erklæring for dyrene!

Nächster Punkt
Nächster Punkt

Völlig inakzeptabel, schrecklich und rückständig: Regierung will Nerzzucht fortsetzen